O REȚETĂ DIN PARTEA CASEI!

Bună Draga mea,

Când a fost ultima dată când te-ai simțit cu adevărat bine după o masă? Mâncarea ar trebui înainte de toate să îți fie medicament, să îi confere corpului energie, vitalitate și să îl hrănească în mod real, dincolo de plăcerea gustului. “În Armonie cu Tine” este mai mult decât un curs, schimbarea care îți face atât de mult bine, încât vei deveni o cu totul altă persoană. Te vei bucura de preparate delicioase, însă nu te vei mai ridica de la masă simțindu-te plină, nu vei mai fi balonată, nu vei mai avea dureri de stomac sau crampe, vei uita cum este să fii constipată, și fără nicio exagerare, vei simți că ai renăscut.

De-a lungul PROGRAMULUI ANTIINFLAMATOR DE 14 ZILE relația ta cu mâncarea se va transforma radical. Vei descoperi beneficiile reale ale fiecarui ingredient inclus în rețetele delicioase și ușor de pregătit pe care le-am conceput, vei știi ce și cum să prepari la fiecare masa, astfel încât să îți eficientizezi lista de cumpărături și timpul petrecut în bucătărie, și vei învăța cum să asociezi anumite alimente pentru a le potența atât gustul, cât mai ales beneficiile pentru sănătate. 

Unele obiceiuri se schimbă greu, mai ales cele legate de mâncare. Și asta pentru că fiecare dintre noi avem o relație emoțională cu hrana. Însă odată avut la îndemână un plan, iți vei da seama ca a mânca diferit nu este deloc greu, nu iți dă lumea peste cap și nici nu te împinge la eforturi supraomenești. Trebuie doar să încerci, iar la finalul celor două săptămâni, să vezi cum te simți. Îți garantez că diferența va fi una majoră și că îți vei dori să transformi mâncatul sănătos în a doua ta natură. 

De unde să începi? Chiar de aici. Tot ceea ce știu și am aplicat pe mine însămi se regăsește într-un program pe care mi-aș fi dorit să îl urmez atunci când aveam cea mai mare nevoie de el. Acum este online și îmi doresc din toată inima să îți fie de folos. 

Cu drag, Giulia ❤️