Vei fi un expert în fotografie, fie că o faci pentru tine sau pentru viitorii tăi clienți!

Te simți pregătit? Era și timpul. Take action!

Cursul Fotografie de Portret Nuță Kiki

  • lecții structurate, concise, eficiente astfel încât să absorbi informația cât mai rapid: mură-n gură
  • online, în propiul tău ritm, oriunde oricând

extra💥:

2X Pachete Preseturi LR care îți vor duce fotografiile la următorul nivel

Critica-lui-Kiki unde primești feedback direct de la Kiki și afli cum te poți îmbunătăți

Obține Accesul:

lei 299,99 TVA inclus

Așa vor arăta fotografiile tale cu ajutorul preseturilor LR:

Tot ce trebuie să știi la început de drum despre fotografie este structurat cu atenție în cadrul cursului în următoarele capitole:

Pentru că rezultatele vorbesc, avem aici un feedback de la Andy Vlădoiu – la momentul actual lucrează în domeniu și are parte de nenumărate colaborări și proiecte:

Mesajul lui Kiki:

„Vei avea parte atat de parte teoretică cât și de parte practică. Îți voi da tips and tricks despre cum să încadrezi, cum să te joci cu lumina, dar și cum să editezi în două dintre cele mai utilizate si populare programe de editare – Photoshop și Lightroom. Vei găsi atașat în workshop, doua dintre pachetele de preseturi Nuță Kiki, pachete care te vor ajuta să editezi în diverse mood-uri fotografiile tale, printr-un simplu click. Vei lua parte și la un street shooting bazat pe sfaturi despre cum poți folosi într-un mod creativ elementele ce te înconjoară – vântul, soarele, lumina, natura în general, dar și sfaturi despre cum să îți încadrezi subiectul și la ce elemente să fii atent în momentul apăsării butonului declanșator. Te aștept la curs!”

Uite unde poți ajunge!

Obține Accesul:

lei 449,99 TVA inclus

Obține Accesul:

lei 449,99 TVA inclus

Fă cunoștință cu Nuță Kiki.

Cristiana Nuță, cunoscută sub numele de Kiki, a reușit să devină o expertă în fotografia de portret: totul prin multă muncă și perseverență. Kiki și-a expus munca prin diverse colaborări cu Coca Cola, Adidas Originals, About You, Bravo ai Stil, Bromania, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Antonia, 5Gang și mulți alții.

Întrebări Frecvente

Enspire a apărut din inițiativa de a oferi cursuri calitative, complete și bine structurate în limba română, predate de instructori care au acumulat experiență și sunt recunoscuți pentru nișa lor. Scopul nostru este să te ajutăm să înveți cât mai rapid și eficient, de oriunde îți dorești, în propriul tău ritm.

Accesul la curs se face prin intermediul platformei enspire.ro. Acesta este oferit după achiziționarea cursului folosind una dintre metodele de plată disponibile la checkout. Cu ajutorul platformei îți vei putea urmări progresul și viziona cursurile într-un mod structurat, oricând îți dorești. Accestul la curs este disponibil pe o perioadă nelimitată din momentul achiziționării.

Din momentul achiziționării, accesul la curs va fi disponibil pe o perioada nelimitată. Asta înseamnă că vei putea reveni oricând la cursul tău. În plus, deoarece ne dorim să avem cursuri cât mai complete și utile pentru tine, acestea vor fi îmbunătățite constant.

Un curs este constituit dintr-o serie de videoclipuri care alcătuiesc subcapitole și capitole înlănțuite într-o ordine logică. Există și materiale adiționale care vor veni în completarea lecțiilor video și te vor ajuta să înțelegi pe deplin ceea ce te interesează. Toate materialele adiționale care sunt oferite sunt specificate în descrierea fiecărui curs.

După achiziționarea cursului vei putea urmări lecțiile în cadrul platformei enspire.ro. Indiferent de oră și locație, cursurile tale vor pute fi urmărite cu ușurință.

Pentru orice altă întrebare te rugăm să ne contactezi pe adresa de email support@enspire.ro.

Access Nelimitat Pe Viață

ore
minute
secunde